*når du skriver dig op til konkurrencen eller udfylder vores lead-formular på Facebook, skriver du dig automatisk op til vores nyhedsbrev.

HVAD ER MINE GASORLEANS NYHEDSBREV VILKÅR OG BETINGELSER?

Betingelser og vilkår for GasOrleans nyhedsbrev.

Tilmeldingen er gratis og uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Ved at acceptere betingelserne giver du dit samtykke til, at GasOrleans kan sende dig markedsføring og nyheder pr. e-mail om:

• Information om selskabet GasOrleans samt tilbud, udsalg, konkurrencer, events og andre markedsføringstiltag.

Du giver ligeledes samtykke til, at GasOrleans indsamler, registrerer og opbevarer de personoplysninger, som du har afgivet, og benytter dem til at sende dig markedsføring.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte GasOrleans på oliverklein83@live.dk.

Endvidere er du til enhver tid berettiget til at bede om information om, hvilke oplysninger GasOrleans behandler om dig, og hvor lang tid de opbevares. Du kan altid bede om at oplysningerne rettes, blokeres eller slettes. Du kan kontakte GasOrleans vedrørende dette på oliverklein83@live.dk.

GasOrleans er ansvarlig for at behandle de personlige oplysninger vi modtager, under databeskyttelesstrukturen, og efterfølgende overførsler til en tredjepart, der fungerer som agent på GasOrleans vegne. GasOrleans overholder databeskyttelsesprincipperne for alle fremadrettede overførsler af personlige oplysninger fra EU og Schweiz, inklusive fremadrettede ansvarsbestemmelser.